پیش‌تر در رابطه با سامانه ابری و ویژگی‌های آن توضیحاتی در اختیارتان قرار دادیم. در این مقاله می‌خواهیم به برخی از ویژگی‌های ژنیک ابری بپردازیم.

کارکرد کلی

تحت وب و ابری بودن یک نرم‌افزار به طور کلی این امکان را مهیا می‌کند تا در هر زمان و مکان و با هر وسیله‌ای که دارای اینترنت و مرورگر است؛ مانند گوشی تلفن همراه، تبلت، لپ‌تاپ و … بتوانید قابلیت دسترسی به برنامه و اطلاعات خود را داشته باشید.

این ویژگی امکاناتی زیادی را در اختیارتان قرار می‌دهد که روند کاری‌تان را بسیار تسهیل می‌کند؛ برای مثال شما به عنوان یک پزشک برای ویزیت آنلاین بیماران، لزومی به حضور در مطب ندارید و از هر جایی حتی منزل هم می‌توانید بیماران خود را ویزیت کنید و گزارش درمان خود را در نرم‌افزار ثبت کنید و یا در صورت کار در بیمارستان می‌توانید به راحتی به پرونده بیماران مطب خود دسترسی داشته و در صورت ارجاع بیمار به بیمارستان نسبت به پیشینهٔ درمانی و پروندهٔ بیمار به طور کامل آگاهی داشته باشید.

از دیگر امکاناتی که ژنیک ابری در اختیارتان می‌گذارد توانایی دسترسی و بررسی گزارش‌های کارکرد مطب حتی خارج از مطب است؛ یعنی برای مثال در صورت داشتن کلینیک، کنترل سهام خود، درآمد مجموعه و وضعیت لحظه‌ای کلینیک را می‌توانید از راه دور و در لحظه تحت‌نظر داشته باشید.

از سوی دیگر منشی مطب برای کنترل امور مطب، بررسی نوبت‌ها، ثبت نوبت جدید و… دیگر نیاز نیست لزوماً در مطب حضور داشته باشد و حتی از منزل هم توانایی مدیریت امور مطب را دارد.

جدای از خدماتی که منجر به سهولت کار و دسترسی شما می‌شوند ژنیک ابری در زمینه امنیت اطلاعات قدرت بسیار بالاتری نسبت به نسخه‌های قبلی خود دارد؛ چون شما نیازی به تجهیزات خاص، تکنولوژی پیچیده یا شرایط ویژه برای حفظ و نگهداری از اطلاعات موجود ندارید و تنها با داشتن اینترنت و تکیه بر تیم فنی و پشتیبانی مجموعه ژنیک نسبت به امنیت اطلاعات خود اطمینان خاطر پیدا خواهید کرد.

بدیهی است با توجه به کارکرد ژنیک ابری بر پایه اینترنت موجود در داخل کشور، معمولاً همچون سایر نرم‌افزارهای ایرانی فعال در بازار، کارکرد این نرم افزار نیز دچار خدشه و نقصان نخواهد شد.

 

امنیت اطلاعات

نگهداری و حفاظت از اطلاعات بیماران از ارکان اساسی نرم‌افزارهای مدیریت مطب است و چگونگی حفظ و حراست از این اطلاعات نقش مهمی در ایجاد حس اطمینان خاطر کاربران دارد.

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم تحت وب و ابری بودن نرم‌افزار، این امکان را فراهم کرده تا اطلاعات در بالاترین سطح امنیتی حفظ و نگه‌داری شود.

از آنجایی که در نرم‌افزارهای ابری، کاربر دیگر نیازمند تکنولوژی، سخت‌افزار یا شرایط خاصی برای حفاظت از اطلاعات خود نبوده و بخش زیادی از این مسئولیت به عهدهٔ شرکت ارائه‌دهندهٔ نرم‌افزار قرار می‌گیرد، کاربر صرفاً نیازمند این است تا به اینترنت متصل باشد.

اغلب تفکر عمومی در این زمینه به این صورت است که در چنین شرایطی آسیب‌پذیری اطلاعات بیشتر است؛ چون ممکن است تحت حملات سایبری قرار گیرد. البته این نگرانی تا حدی معقول است؛ زیرا افراد خطرناک بیشتری توانایی رویت سیستم را در فضای آنلاین دارند؛ اما از سوی دیگر به این مسئله فکر کنید که شبکه و سیستم‌هایی که در مجموعه درمانی شما نیز قرار دارند بدون شرایط امنیتی خاصی در دسترس قرار دارند درحالی‌که در نرم‌افزارهای تحت وب، جهت حفاظت از اطلاعات شما تعداد زیادی افراد متخصص، نرم‌افزارهای امنیتی و… قرار دارند که به طور حرفه‌ای و شبانه‌روزی امنیت اطلاعات را بر عهده دارند.

ابری بودن نرم‌افزار همچنین اطلاعات شما را در برابر حوادث احتمالی غیرمترقبه برای مجموعه درمانی یا صرفاً سیستم‌های موجود در مجموعه، ایمن نگه می‌دارد؛ زیرا تمام اطلاعات به‌صورت اتوماتیک توسط تیم ژنیک، به‌صورت آف سایت و در مکان‌های مختلف بک‌آپ‌گیری می‌شوند؛ لذا دیگر نگرانی‌ای برای از دست دادن اطلاعات وجود ندارد.